365/2021. (VI. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés az extenzív területek kaszálási feladatainak TESZ részére történő átmeneti átadásáról
Göd Város Önkormányzata polgármesterének
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében hozott
 
365/2021. (VI. 14.) Ök. határozata
 
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva - a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. §-ának (4) bekezdése alapján - Göd Város Önkormányzatának polgármestere a 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelettel kihirdetett, valamint a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény felhatalmazására tekintettel meghosszabbított és fennálló veszélyhelyzetben úgy dönt, hogy
 
Göd közterület fenntartási, parkgondozási munkái közül, az extenzív területeken történő kaszálási (egyszeri gépi és kézi kaszálás, valamint a kaszálék elszállítása) feladatot, a mellékelt táblázat szerinti helyeken és mennyiségben, legfeljebb Göd Város Önkormányzatának „Kaszálási feladatok ellátása 2021” tárgyú közbeszerzési eljárásában a nyertes ajánlattevővel kötendő szerződés hatálybalépéséig terjedő időszakra átadja a Gödi Településellátó Szervezet részére.
 
 
Forrás: A szükséges bruttó 3 millió forintos fedezet a TESZ 2021. évi költségvetésében feladatra betervezett, de felhasználásra nem kerülő dologi kiadási előirányzat terhére biztosítható.
 
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző, TESZ igazgató
Határidő: azonnal
 
 
Melléklet a 365/2021. (VI. 14.) Ök. határozathoz
 
Göd, 2021. június 14.
 
 
 
 
                            Balogh Csaba                                                              Tóth János
                            polgármester                                                                  jegyző
Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe