27/2021. (VI. 29.) Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottsági határozat
Tárgy: Rendkívüli települési támogatás
 27/2021. (VI. 29.) SZELB határozat

 

Göd Város Önkormányzata Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottsága

 lakos részére települési támogatás keretében 30000,-Ft azaz Harmincezer forint összegben rendkívüli települési támogatást állapít meg, valamint élelmiszer- és higiéniai csomagot biztosít, amit személyesen vehet át a Polgármesteri Hivatalnál.

 A Bizottság megkeresi a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályát, hogy a támogatás összegét az ügyfél lakcímére utalja ki.

 A határozat részletes indokolását, valamint a jogorvoslatról való tájékoztatást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2016. évi CL. törvény (továbbiakban: Ákr.) 81.§ (2) bekezdésének a) pontjában foglaltak alapján a Bizottság mellőzi.

 A határozat Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális ellátások helyi szabályairól szóló 29/2019. (XII.13.) önkormányzati rendeletének (továbbiakban: R.) 16.§ rendelkezésein alapul. A határozat alaki és tartalmi követelményeiről az Ákr. 81.§ (1) és (2) bekezdése rendelkezik. A Bizottság hatáskörét Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 33/2014.(XII.1.) önkormányzati rendelet 2. sz. mellékletének Szociális Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság feladat- és hatáskörei címszó alatti 7. pontja, valamint az R. 5.§ (2) és bekezdése, illetékességét az R. 2.§ biztosítja.

« Vissza
Vissza a főmenübe