408/2021. (VI. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a 281/2021. (V. 18.) Ök. határozat módosításáról (kútgyűrű kihelyezése Délibáb utca, Hajnal utca)
 408/2021. (VI. 28.) Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
úgy dönt, hogy a 281/2021. (V. 18.) Ök. határozatát az alábbiak szerint módosítja. A határozat alábbi pontja helyébe a következő szövegrész kerül:
 
·         „továbbá a sződligeti Kakukk utcai összekötéshez mindkét irányból ki kell helyezni tehergépkocsival behajtani tilos és kétoldali útszűkület jelzőtáblákat, valamint az utat 2 db forgalomtechnikai dézsával úgy kell leszűkíteni, hogy tehergépkocsi ne férjen át rajta, de egy személyautó át tudjon haladni. Az átközlekedés megakadályozását továbbá 5 db poller kivitelezésével kell végrehajtani.” helyett
·         „továbbá a sződligeti Kakukk utcai összekötéshez mindkét irányból ki kell helyezni tehergépkocsival behajtani tilos és kétoldali útszűkület jelzőtáblákat, valamint az utat 2 db forgalomtechnikai kútgyűrűvel úgy kell leszűkíteni, hogy tehergépkocsi ne férjen át rajta, de egy személyautó át tudjon haladni. Az átközlekedés megakadályozását továbbá 5 db poller kivitelezésével kell végrehajtani.”

A határozat az alábbi ponttal kiegészül:
  • „továbbá a Hajnal utca összekötéséhez mindkét irányból ki kell helyezni tehergépkocsival behajtani tilos és kétoldali útszűkület jelzőtáblákat, valamint az utat 4 db forgalomtechnikai kútgyűrűvel úgy kell leszűkíteni, hogy tehergépkocsi ne férjen át rajta, de egy személyautó át tudjon haladni.”
 
A határozat jelen módosítással nem érintett részei változatlan tartalommal továbbra is érvényben maradnak.
 
Forrás: Tárgyi beszerzési eljárásokban Göd Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésének Tartalék előirányzata, Feladattal nem terhelt tartalék 6. soráról maximum bruttó 1,2 millió Ft keretösszeget biztosít.
 
Felelős: polgármester, jegyző
Határidő: 2021.07.31.
« Vissza
Vissza a főmenübe