502/2021. (VIII. 31.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Gödi Szolgáltató Nonprofit Kft. végelszámolása kapcsán a Kft. feladatainak 2021. októbertől történő ellátása
 502/2021. (VIII. 31.) Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
úgy dönt, hogy
 
a) a végelszámolás alatt álló Gödi Szolgáltató Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kft.) által ez idáig ellátott, a Duna-part Nyaralóházak üzemeltetésével és a terület fenntartásával kapcsolatos feladatokat 2021. október 1. napjától a Településellátó Szervezet (továbbiakban: TESZ) keretein belül látja el.
b) a feladatok átvállalásával keletkező költségek kifizetését támogatja 2021-ben a 2. sz. melléklet szerint. Ennek érdekében az intézményfinanszírozást 5.200.000 forinttal megemeli október hónapban.
c) a Kft. és az Önkormányzat közötti haszonkölcsön szerződést közös megegyezéssel, 2021. szeptember 30-i hatállyal felmondja.
d) Kft. vagyonában levő, a feladatok ellátásához szükséges tárgyi eszközöket, számítástechnikai eszközöket és szoftvereket, valamint az Önkormányzat tulajdonában levő 3255/2 hrsz.-ú ingatlan kezelési és használati jogát szeptember 30-án átadja a TESZ-nek.
e) a Kft. jelenlegi alkalmazottai közül Dombi Lászlónét változatlan bérezéssel a bemutatott szervezeti séma szerinti csoportvezetői, valamint Horváth Ferencet jelenlegi bérezése és további 30% jutalmazás lehetőségével 4 órás gondnok-parkgondozó beosztásban a TESZ keretein belül foglalkoztatja a jelenlegi szerződés szerint. Mindkettő szerződés a Munka Törvénykönyve alapján készül, a szerzett jogok változatlan módon megilletik a feleket.
f) a Nyaralóházak tekintetében harmadik személyek részére használati vagy kezelési jogok átadására vonatkozó szerződéseket a TESZ csak költségvetési éven belüli hatállyal és maximum 2 hónapos felmondási idővel köthet. Egyéb esetekben a Képviselő-testület előzetes hozzájárulása szükséges.
g) a beruházási és fejlesztési jogokat megtartja az Önkormányzatnál, nem kívánja átruházni a TESZ-nek.
h) felkéri a Jegyzőt, hogy kérjen árajánlatot a teniszpálya felújítására.
i) felkéri a Jegyzőt, hogy készítse elő a Kalandpark pályázati kiírását úgy, hogy az a meglévő szolgáltatás minőségét biztosítsa, és terjessze be a testület elé a soron következő munkaterv szerinti ülésre.
j) a 2. sz. melléklet szerinti árakat elfogadja. Az ÁFA-t az árak nem tartalmazzák.
 
Forrás: feladattal nem terhelt tartalék
 
Felelős: polgármester, jegyző
Határidő: értelem szerint
 
1. melléklet az 502/2021. (VIII. 31.) Ök. határozathoz:
 
 
Új álláshelyek:
Pozíció
Költségkeret (mFt)
(járulékkal együtt)
Csoportvezető
1
1,75
Recepciós
2
2,375
Gondnok
1 félállás
0,575
Takarító
3 félállás
1,25
 
Összesen:                                  5,95 mFt

2. melléklet az 502/2021. (VIII. 31.) Ök. határozathoz:

 
« Vissza
Vissza a főmenübe