613/2021. (XII. 16.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a „A Göd belterület 3255/2 hrsz. alatti ingatlan (Kalandpark részterület) bérbeadása” tárgyú pályázati eljárás lezárásáról
613/2021. (XII. 16.) Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
úgy dönt, hogy Göd Város Önkormányzatának polgármestere által Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében hozott 550/2021. (X. 28.) Ök. határozat szerint kiírt pályázati eljárást „a Göd belterület 3255/2 hrsz. alatti ingatlan (Kalandpark) részterület bérbeadása” tárgyban eredményesnek nyilvánítja, egyben a Funnycar Tréning Korlátolt Felelősségű Társaság (Cím: 2131 Göd, Csokonai u. 7/A) pályázó pályázatát érvényesnek nyilvánítja.
 
Felkéri a polgármestert, hogy a pályázati kiírásban nem szereplő életveszélyes fák és a bérlendő területhez tartozó faházak villamoshálózatának érintésvédelmi meg nem felelőssége tárgyában kezdeményezzen külön egyeztetést és megállapodást a nyertes pályázóval, egyben a nyilvános pályázat nyertesével, a Funnycar Tréning Korlátolt Felelősségű Társasággal kösse meg a bérleti szerződést 150.000.- Ft/ hó díjjal.
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal 
« Vissza
Vissza a főmenübe