121/2022. (VI. 28.) Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés Pest Megye Önkormányzatához benyújtandó egyedi támogatási kérelmekkel kapcsolatban - egyedi támogatási kérelem benyújtása
 121/2022. (VI. 28.) PEKJB határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága
 
a képviselő-testületi tárgyalásra alkalmasnak nyilvánítja az alábbi határozati javaslatot:
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
úgy dönt, hogy felhatalmazza a Polgármestert, hogy Pest Megye Önkormányzatához egyedi támogatási kérelmet nyújtson be az alábbi célokra:
 
a) Göd, Sződi és Áldás utca fásítása/zöldítése, a Gödi zöld-fenntarthatósági alap forráskeretének terhére.
 
b) Gödi kiserdő fejlesztésére, a Gödi zöld-fenntarthatósági alap forráskeretének terhére.
 
c) A megvalósult 2021. évi zöld beruházások (kifizetések) utófinanszírozása, bruttó 30.012.278,- Ft összegben, a Gödi zöld-fenntarthatósági alap forráskeretének terhére.
 
d) Göd, Bozóky Gyula tér ÉNY-i térnegyed környezet- és térrendezése, a Gödi zöld-fenntarthatósági alap forráskeretének terhére.
 
e) Göd, Duna út járda felújítása (Pesti út -Jósika u. közötti szakaszon), a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.
 
f) Göd, Nemeskéri-Kiss Miklós út járda építése (az autómosó és a Rómaiak útja közötti szakaszon), a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.
 
g) Göd, Nemeskéri-Kiss Miklós út (2. ütem) csapadékvíz-elvezetés építése (az autómosó és a Rómaiak útja közötti szakaszon), a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.
 
h) Göd, Pesti út járda felújítása (Szent István u. és a Táncsics Mihály u. közötti szakaszon), a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.
 
i) Göd, Alagút utca járda felújítása (az alagút és Mikszáth Kálmán utca közötti szakaszon), a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal
 
Felelős: PEKJB elnök
Határidő: azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe