188/2022. (IX. 1.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a „Göd, házi bekötő csatornák kiépítése” tárgyú közbeszerzési eljárás lezárásáról - eljárás eredményessége
 188/2022. (IX. 1.) Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
úgy dönt, hogy a „Göd, házi bekötő csatornák kiépítése” tárgyú EKR001151802022 szám alatt indított, a Kbt. 115. § szerinti közbeszerzési eljárásban
-        a BONEX Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság és
-        a Penta Általános Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
ajánlattevők ajánlatukat a közbeszerzési dokumentumokban előírt formai és tartalmi követelményeknek megfelelően, illetve a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvényben (továbbiakban: Kbt.) és végrehajtási rendeleteiben foglaltakkal összhangban érvényesen nyújtották be, így azokat érvényesnek állapítja meg.
 
Ajánlatkérő a megítélése szerint a szerződés teljesítésére alkalmas ajánlattevőket kérte fel ajánlattételre. A Kbt. 115. § (1) bekezdésének megfelelően ajánlatkérő nem írt elő alkalmassági követelményt, így az alkalmasság vizsgálatára az eljárásban nem került sor. Az ajánlattevőkkel szemben kizáró ok nem áll fenn.
 
Ajánlatkérő megállapítja, hogy a BÉTA-TIPP Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Ajánlattevő ajánlata érvénytelen a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontjában foglaltak alapján. Ajánlattevő ajánlata egyéb módon nem felel meg a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott feltételeknek, mert Ajánlattevő által az ajánlatban K.B.I., mint az értékelés körében bemutatott szakember tekintetében benyújtott szakmai önéletrajz nem tartalmazza Megrendelő megnevezését, így a megjelölt szakmai tapasztalat a dokumentumban nem leellenőrizhető valamint az ajánlat részeként benyújtott – nem az EKR-ben tette – nyilatkozatok, a szakmai önéletrajz és a pdf formátumú árazott költségvetésen szereplő aláírás nem felel meg a Kbt. 41/A. § (1) bekezdésében foglaltaknak.
 
Az Ajánlatkérő megállapítja, hogy a TERRA-21. Közmű és Mélyépítő Kft. Ajánlattevő ajánlata érvénytelen a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontjában foglaltak alapján. Ajánlattevő ajánlata egyéb módon nem felel meg a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott feltételeknek, mert Ajánlattevő által az ajánlatban J.T., mint az értékelés körében bemutatott szakember tekintetében benyújtott szakmai önéletrajz nem tartalmazza Megrendelő megnevezését, így a megjelölt szakmai tapasztalat a dokumentumban nem leellenőrizhető.
 
Az Ajánlatkérő megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás eredményes és a nyertes ajánlattevő a Penta Általános Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság az alábbi ajánlati elemekkel:
 
Penta Általános Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
1./ Ajánlati ár (nettó HUF)
54 987 600
2./ A szerződés teljesítésébe bevont építésvezető szakember mélyépítési munkák során szerzett szakmai tapasztalata (0-36 hónap)
36
3./ Teljes körű, kötelezően előírt jótállási időn (36 hónap) túl vállalt további jótállás (0-24 hónap)
24
 
Forrás: A nettó 54.987.600,- Ft, azaz bruttó 69.834.252,- Ft összegű forrás Pest Megye Önkormányzata által nyújtott célzott egyedi támogatásból biztosítható.
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal
 
« Vissza
Vissza a főmenübe