142/2022. (IX. 27.) Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Göd város területén elektromos rollerek üzemeltetésére vonatkozó kérelem
 142/2022. (IX. 27.) PEKJB határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága
 
a Lime Technology Kft. (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78., cg. 07-10-001584., adószám: 27420322-2-07.) közterület használatára vonatkozó kérelmével kapcsolatban javasolja a Képviselő-testületnek,
 
a) kérje fel a Lime Technology Kft.-t, hogy vállalja saját költségén – figyelemfelhívás céljából – a könnyű közlekedési eszközök tárolási pontjai helyszíneinek jelölőtáblákkal történő ellátását.
b) hogy a díjszabás a városban aktuálisan használt rollerek száma, illetve a dokkolópontok száma alapján kerüljön kidolgozásra.
c) kérje fel a jegyzőt, hogy készítse el a 2021. június 17-től díjmentesen használt önkormányzati közterületek kompenzációjára vonatkozó megállapodás-tervezetet.
d) kérje fel a jegyzőt, hogy a fentiekre figyelemmel dolgozza ki a közterület használatáról szóló rendelet módosítását, majd ennek alapján a rendelet hatályba lépését követő 30. napig készítse el a közterület használatára vonatkozó, valamint a kialakítandó tárolási pontok helyszíneiről szólómegállapodás-tervezetet, melynek során folytasson egyeztetést a Lime Technology Kft. képviselőjével.
 
Egyebekben nem kíván állást foglalni a közterület használatára vonatkozó kérelem további kérdéseiben.
 
Felelős: PEKJB elnök
Határidő: azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe