439/2022. (IX. 20.) Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottsági határozat
Tárgy: Rendkívüli települési támogatás
 439/2022. (IX. 20.) SZELB határozat

 

Göd Város Önkormányzatának Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottsága

 ... szám alatti lakos részére települési támogatás keretében 30000 Ft azaz Harmincezer forint összegben rendkívüli települési támogatást állapít meg, valamint élelmiszer csomagot biztosít, amit személyesen vehet át a Polgármesteri Hivatalnál, ügyfélfogadási időben.

 A Bizottság megkeresi a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályát, hogy a támogatás összegét fent nevezett lakcímére utalja ki.

 A határozat részletes indokolását, valamint a jogorvoslatról való tájékoztatást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2016. évi CL. törvény (továbbiakban: Ákr.) 81.§ (2) bekezdésének a) pontjában foglaltak alapján a Bizottság mellőzi.

 A határozat Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális ellátások helyi szabályairól szóló 29/2019. (XII.13.) önkormányzati rendeletének (továbbiakban: R.) 16.§ rendelkezésein alapul. A határozat alaki és tartalmi követelményeiről az Ákr. 81.§ (1) és (2) bekezdése rendelkezik. A Bizottság hatáskörét Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 21/2021.(VIII.24.) önkormányzati rendelet 2. sz. mellékletének Szociális Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság feladat- és hatáskörei címszó alatti 14.4 pontja, valamint az R. 5.§ (2) és bekezdése, illetékességét az R. 2.§ biztosítja.

« Vissza
Vissza a főmenübe