1/2023. (I. 11.) Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés közvilágítás-célú villamosenergia-beszerzés 2023 tárgyú közbeszerzési eljárás lezárásáról
1/2023. (I. 11.) PEKJB határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága
 
a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolja az alábbi határozati javaslatot:
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
megállapítja, hogy a „Közvilágítás célú villamos energia beszerzése 2023” tárgyában /EKR001602212022/ indított, a Kbt. 81. § szerinti uniós, nyílt közbeszerzési eljárásban az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az ajánlatát a közbeszerzési dokumentumokban előírt formai és tartalmi követelményeknek megfelelően, illetve a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvényben és végrehajtási rendeleteiben foglaltakkal összhangban nyújtotta be.
 
Az Ajánlattevő az általa benyújtott igazolások alapján alkalmas a szerződés teljesítésére és vele szemben kizáró ok nem áll fenn. Az ajánlat érvényes, a közbeszerzési eljárás eredményes.
 
A Képviselő-testület megállapítja, hogy a nyertes ajánlattevő az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az alábbi ajánlati elemekkel:
Értékelési szempont
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
„Villamosenergia egységár” (nettó Ft/kWh)
165
 
Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által benyújtott nyertes maximum bruttó 185.302.275,- Ft/év keretösszegű ajánlatot elfogadja és felhatalmazza a Polgármestert a szerződés megkötésére a nyertes ajánlattevővel, abban az esetben is, ha az Önkormányzatnak még nincs elfogadott 2023. évi költségvetési rendelete.
 
Forrás: A 2023. évre vonatkozó maximum bruttó 185.302.275,- Ft keretösszegű kiadást Göd Város Önkormányzatának 2023. évi költségvetési rendeletében tervezni szükséges.
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal”
 
Felelős: PEKJB elnök
Határidő: azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe