30/2023. (I. 25.) Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés közbeszerzési eljárások lezárásáról - Göd, Bozóky Gyula tér környezet- és térrendezése
 30/2023. (I. 25.) PEKJB határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága
 
úgy dönt, hogy „Göd, Bozóky Gyula tér környezet- és térrendezése” tárgyú /EKR001781182022/, a Kbt. 115. § szerinti közbeszerzési eljárás eredményes.
 
A Szemper Plusz Építőipari Kft. és a Struktor Építőipari és Szolgáltató Kft. ajánlattevők ajánlatukat a közbeszerzési dokumentumokban előírt formai és tartalmi követelményeknek megfelelően, illetve a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvényben (továbbiakban: Kbt.) és végrehajtási rendeleteiben foglaltakkal összhangban érvényesen nyújtották be.
 
Ajánlatkérő a megítélése szerint a szerződés teljesítésére alkalmas ajánlattevőket kérte fel ajánlattételre. A Kbt. 115. § (1) bekezdésének megfelelően ajánlatkérő nem írt elő alkalmassági követelményt, így az alkalmasság vizsgálatára az eljárásban nem került sor. Az ajánlattevőkkel szemben kizáró ok nem áll fenn.
 
A Velatop-Aqua Kft. Ajánlattevő ajánlata érvénytelen a Kbt. 71. § (9) bekezdés a) pontja és a 73. § (1) bekezdés e) pontjában foglaltak alapján. Ajánlattevő ajánlata egyéb módon nem felel meg a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott feltételeknek, mert - az ajánlatban P.L., mint az értékelés körében bemutatott szakember tekintetében benyújtott szakmai önéletrajz nem tartalmazza a kivitelezés helyszínét, így a megjelölt szakmai tapasztalat a dokumentumban nem leellenőrizhető, valamint - ajánlattevő nem nyújtotta be az ajánlatot aláírók tekintetében aláírási címpéldányt vagy a 2006. évi V. törvény 9. § (1) bekezdése szerinti ügyvéd vagy kamarai jogtanácsos által hitelesített aláírás-mintát.
 
A PEKJB megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás eredményes és a nyertes ajánlattevő a Szemper Plusz Építőipari Kft. az alábbi ajánlati elemekkel:
 
Értékelési szempont
Szemper Plusz Építőipari Kft.
1./ Ajánlati ár (nettó HUF)
91 670 499
2./ A szerződés teljesítésébe bevont építésvezető szakember mélyépítési munkák során szerzett szakmai tapasztalata (0-36 hónap)
36
3./ Teljes körű, kötelezően előírt jótállási időn (12 hónap) túl vállalt további jótállás (0-36 hónap)
36
Ajánlati ár (nettó HUF): 91.670.499,- Ft, azaz bruttó 116.421.534,- Ft.
 
Forrás: A „Göd, Bozóky Gyula tér környezet- és térrendezéséhez” szükséges bruttó 116.421.534,- Ft összegű forrást Pest Megye Önkormányzata által nyújtott célzott egyedi támogatásokból biztosítja.
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe