239/2010. (XI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: 34 786 000.-Ft összegű rövidlejáratú hitel felvétele

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 34.786.000,- Ft, azaz harmincnégymillió-hétszáznyolcvanhatezer forint összegű rövid lejáratú, támogatás-megelőlegező hitel felvételéről döntött.

 

A hitel futamideje: a szerződés kötéstől számított 1 év.

A hitel és járulékai visszafizetésének biztosítékául az önkormányzat költségvetési bevételeit, valamint a KMOP-5.2.1/A-2008-0030 Taksony településközpontjának rehabilitációja II. ütem 34 786 000Ft összegű támogatás engedményezését ajánlja fel.

 

Az önkormányzat kötelezettséget vállal arra, hogy a hitel visszafizetés időtartama alatt a kért hitelt és járulékait a futamidő éveiben - a felhalmozási és tőke jellegű kiadásokat megelőzően - a költségvetésébe betervezi és jóváhagyja, illetve költségvetési előirányzat módosításai során figyelembe veszi.

 

A Képviselő-testület nyilatkozik arról, hogy a már meglévő hitelekből, kezességvállalásokból és az igényelt hitelből adódó éves kötelezettségeit figyelembe véve nem esik az 1990. évi LXV. tv. 88. §. /2/ bekezdésében meghatározott korlátozás alá.

 

A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt, hogy a fenti hitelre vonatkozóan az OTP Bank Nyrt-nél eljárjon, az ügylet egyéb feltételeiben megállapodjon, a hitelszerződést aláírja az Önkormányzat képviseletében.

« Vissza
Vissza a főmenübe