82/2012. (V. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Munkabérhitel meghosszabbításáról szóló döntés

1.      Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 20 000 000,- Ft, azaz Húszmillió forint összegű munkabérhitel felvételéről döntött.
A hitel futamidejét 2012. június 29-től 2012. december 21-ig határozza meg.
2.      Az Önkormányzat hozzájárul ahhoz, hogy a hitelt beépíti a költségvetésbe és az OTP Bank Nyrt. részére az OTP Bank Nyrt.-nél, illetve más pénzügyi intézménynél vagy a Magyar Államkincstárnál vezetett – fizetési- és alszámlájára (ahol ezt jogszabály nem zárja ki), továbbá a költségvetési szervei fizetési számláira felhatalmazáson alapuló beszedési megbízást biztosít.
3.      Az Önkormányzat hozzájárul – figyelembe véve a mindenkor hatályos államháztartási jogszabályokat – a helyi adóbevételek, átengedett adóbevételek, normatív támogatások és egyéb támogatások, illetékbevételek és a további egyéb saját bevételek (a továbbiakban Önkormányzati Bevételek) engedményezéséhez és tudomásul veszi, hogy az Önkormányzati Bevételek összegét az OTP Bank Nyrt. a munkabérhitel törlesztésére fordítja.
4.      Az Önkormányzat kötelezettséget vállal jelen összegű munkabérhitelre kölcsönszerződés és engedményezési szerződés megkötésére.
5.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a fenti hitelre vonatkozóan az OTP Bank Nyrt-nél eljárjon, az ügylet egyéb feltételeiben megállapodjon, a hitelszerződést, valamint a kapcsolódó engedményezési szerződést aláírja az Önkormányzat képviseletében.

« Vissza
Vissza a főmenübe