132/2012. (IX. 3.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pest Megyei Területfejlesztési Tanács vagyonának felosztása, a Kisdunáért Önkormányzati Társulás megszűntetése utáni vagyonfelosztási szerződés aláírása

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő testülete arról dönt, hogy a Pest Megyei Területfejlesztési Tanács által 2006-2010. években utalt 500.000.-Ft/év, összesen 2.500.000.- Ft összegű tagi hozzájárulás - elszámolás hiányában - kerüljön visszafizetésre. A Társulás vagyonának a felosztása után a Társulás megszűnésének napján a Társulás bankszámláján a kamatokból képződött és rendelkezésre álló pénzösszeg a Társult Önkormányzatok vagyoni hozzájárulásának arányában kerüljön szétosztásra azzal, hogy a százalékos aránynak megfelelő felosztás után esetleg fennmaradó összeg Soroksár Önkormányzata, mint a Társulás gesztora részére kerüljön kiutalásra.
A Képviselő-testület jóváhagyja a Kisdunáért Önkormányzati Társulás fennmaradt vagyonának megszüntetése kapcsán az előterjesztéshez csatolt vagyonfelosztási szerződést és felkéri a Polgármestert a vagyonfelosztási szerződés aláírására.

« Vissza
Vissza a főmenübe