105/2013. (VI. 11.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: AZ ÖNKORMÁNYZAT ADÓSSÁGKONSZOLIDÁCIÓJÁNAK VÉGREHAJTÁSA

  1. Taksony Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete maximum 18.000.000,- Ft összegű rulírozó munkabérhitel 2013. december 20-ig havi igénybevétellel történő felvételéről dönt.
A hitel futamidejét 2013. június 30-tól 2013. december 20-ig határozza meg.
2.      Az Önkormányzat vállalja, hogy a hitelt beépíti a költségvetésbe és az OTP Bank Nyrt. részére az OTP Bank Nyrt.-nél, illetve más pénzügyi intézménynél vagy a Magyar Államkincstárnál vezetett – fizetési- és alszámlájára (ahol ezt jogszabály nem zárja ki), továbbá a költségvetési szervei fizetési számláira felhatalmazáson alapuló beszedési megbízást biztosít.
Az Önkormányzat hozzájárul – figyelembe véve a mindenkor hatályos államháztartási jogszabályokat – a helyi adóbevételek, gépjárműadó, normatív támogatások és egyéb támogatások, illetékbevételek és a további egyéb saját bevételek (a továbbiakban Önkormányzati Bevételek) engedményezéséhez és tudomásul veszi, hogy az Önkormányzati Bevételek összegét az OTP Bank Nyrt. a munkabérhitel törlesztésére fordítja.
Az Önkormányzat kötelezettséget vállal jelen összegű munkabérhitelre kölcsönszerződés és engedményezési szerződés megkötésére.
3.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a fenti hitelre vonatkozóan az OTP Bank Nyrt-nél eljárjon, az ügylet egyéb feltételeiben megállapodjon, a hitelszerződést, valamint a kapcsolódó engedményezési szerződést aláírja az Önkormányzat képviseletében.
 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe