69/2013. (IV. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: AZ EGYES ÖNKORMÁNYZATI FELADATOKHOZ KAPCSOLÓDÓ FEJLESZTÉSI TÁMOGATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK RÉSZLETES SZABÁLYAIRÓL SZÓLÓ 8/2013. (III. 29.) BM RENDELET NYÚJTOTTA PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

1.      Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az egyes önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési támogatás igénybevételének részletes szabályairól szóló 8/2013. (III. 29.) BM rendelet nyújtotta pályázati lehetőséggel élni kíván.
2.      A Képviselő-testület az előterjesztésben meghatározott tartalommal az egyes önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési pályázaton, a közbiztonság növelését szolgáló fejlesztések megvalósítása pályázati célra, összesen bruttó 11.282.255 Ft összegben, 20 (húsz) % önerő, azaz 2.256.450 Ft biztosítása mellett, 80 (nyolcvan) %, azaz 9.025.805 Ft támogatás igénybevételére nyújtja be pályázatát.
3.      A pályázattal finanszírozott fejlesztés eredményeként a Képviselő-testület a térfigyelő rendszer kiépítését a település kiemelt pontjain határozza el az alábbiak szerint:
-          Taksony, Fő úti Gazdabolt (Szigethalom felöli bevezető út),
-          Taksony, Szent Imre úti vasúti átjáró (Bugyi felöli bevezető út),
-          Taksony, Varsányi út (Dunavarsány felöli bevezető út),
-          Taksony, Dózsa György utca – Révész utcai csomópont (Taksony, szigeti lejáró),
-          Taksony, Baross téri csomópont (településközpont).
4.      Képviselő-testület megbízza a polgármestert és a jegyzőt, hogy a pályázati dokumentációt 2013. május 2-ig nyújtsák be a rendeletben meghatározott módon.

« Vissza
Vissza a főmenübe