61/2013. (IV. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A LAKOSSÁGI IVÓVÍZ- ÉS CSATORNASZOLGÁLTATÁS 2013. ÉVI ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁRA VONATKOZÓ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete
a) a lakossági csatornaszolgáltatás ráfordításainak mérséklésére a 2013. évi lakossági víz- és csatornaszolgáltatás támogatás igénylésének és elbírálásának részletes feltételeiről, valamint az egészséges ivóvízzel való ellátás ideiglenes módozatainak ellentételezéséről szóló rendelet-tervezet alapján támogatási igényt kíván benyújtani a Kincstár területileg illetékes szervén keresztül a vízgazdálkodásért felelős miniszterhez.
b) kötelezettséget vállal arra, hogy a lakossági csatornaszolgáltatás tekintetében a támogatással csökkentett termelői díj és a lakos által fizetendő díj közötti különbséget a szolgáltatónak megtéríti.
c) kötelezettséget vállal arra, hogy a fajlagos ráfordítással figyelembe vett, illetve a Tárcaközi Bizottság által elfogadott mértékű eszközhasználati díjként meghatározott összeget a tárgyi eszközök fenntartására, a fejlesztési hitellel kapcsolatos adósságszolgálatra fordítja.
d) kijelenti, hogy e határozata a 2013. évi lakossági víz- és csatornaszolgáltatás támogatás igénylésének és elbírálásának részletes feltételeiről, valamint az egészséges ivóvízzel való ellátás ideiglenes módozatainak ellentételezéséről szóló rendelet jelen előterjesztés idejében ismert tervezetével megegyező tartalommal történő hatályba lépését követően hatályosul.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe