49/2013. (IV. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: ELŐTERJESZTÉS A DR. TOLDI DENTÁL BT. ORVOSVÁLTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete dr. Polyák Orsolya (működési nyilvántartási száma: M/71586) és dr. Csúz Anton (működési nyilvántartási száma: 67313) között a területi ellátási kötelezettséggel működtetett 130096067 ÁNTSZ azonosítószámú vegyes fogászati praxis (a továbbiakban: fogászati körzet) működtetési jog átruházása tárgyában kötött megállapodást jóváhagyja.
A Képviselő-testület hozzájárulását adja, hogy a Dr. Toldi-Dentál Bt. (2336 Dunavarsány, Vörösmarty u. 49.) dr. Csúz Anton fogszakorvos személyes közreműködésével biztosítsa a területi ellátási kötelezettséget a fogászati körzetben és erre vonatkozó finanszírozási szerződését módosítsa a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervvel.
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Dr. Toldi-Dentál Bt.-vel az alapellátására vonatkozó feladat átvállalási kötelezettségről szóló szerződést jelen határozatban foglaltakra tekintettel módosítsa és az engedélyezési eljáráshoz szükséges jognyilatkozatokat adja ki.

« Vissza
Vissza a főmenübe