127/2013. (VI. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK EGYSZERŰSÍTETT ELJÁRÁS KERETÉBEN TÖRTÉNŐ KORREKCIÓJA

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési eszközök egyszerűsített eljárás keretében történő korrekcióját az alabbiak szerint elfogadja:
1. a Taksony északi területén elhelyezkedő 6121-6188 helyrajzi számú terület déli oldalról történő feltárásához tervezett új 16,0 méter széles közút tengelye északi irányba eltolásra kerüljön oly módon, hogy a 16,0 méter szélességű közút kialakításához szükséges területek kizárólag a beépítetlen ingatlanokból kerüljenek felhasználásra követve a jelenlegi telekhatárokat és a telkek töréspontjait, és elfogadja a partnerségi egyezetési eljárás menetének meghatározását is.
2. a Taksony Helyi Építési Szabályzatának módosításáról szóló 14/2010(IX.29.) számú önkormányzati rendelet övezeteinek közművesítettségre vonatkozóan az alábbi rendelkezés kerüljön:
valamennyi övezet közművesítettségének mértéke: az országos jogszabály alapján meghatározott teljes közművesítettség. Azokon az ingatlanokon, melyeken a szennyvízelvezetés közmű törzshálózata nem került még kiépítésére szivárgásmentes zárt szennyvíztározó létesíthető. A közműhálózat kiépítését követően az ingatlan tulajdonosa köteles a közműhálózatra történő rácsatlakozást megoldani és a zárt szennyvíztározó használatát megszüntetni.
 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe