9/2013. (II. 12.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A III. HÁZIORVOSI KÖRZET BETÖLTÉSE

  1. Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárulását adja a korábban betöltetlen, de területi ellátási kötelezettséggel működtetendő, Taksony III. számú felnőtt háziorvosi körzet önálló működtetési jogának dr. Bíró Eszter (működési nyilvántartási száma: M/64471) háziorvos részére térítésmentes kiadásához.
  2. Képviselő-testület hozzájárulását adja, hogy az ACROMION Egészségügyi és Szolgáltató Bt. (3600 Ózd, Leher vezér út 16. 2. emelet 2.) dr. Bíró Eszter feladat-ellátó orvos személyes közreműködésével biztosítsa a területi ellátási kötelezettséget a felnőtt háziorvosi körzetben és erre vonatkozó finanszírozási szerződését kösse meg a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervével.
  3. Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy az ACROMION Egészségügyi és Szolgáltató Bt.-vel az alapellátására vonatkozó feladat-ellátási kötelezettségről szóló szerződést jelen határozatban, valamint az előterjesztésben foglaltakra tekintettel kösse meg és az engedélyezési eljáráshoz szükséges jognyilatkozatokat adja ki.
  4. A Képviselő-testület hozzájárul ahhoz, hogy az ACROMION Egészségügyi és Szolgáltató Bt. a 2335 Taksony, Széchenyi u. 36. szám alatt telephelyet létesítsen.

« Vissza
Vissza a főmenübe