6/2013. (II. 12.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A WIEDNER ÉS FIA BT. FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRA ÉS AZ ÖNÁLLÓ MŰKÖDÉSI JOG ÁTRUHÁZÁSA

  1. Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárulását adja a területi ellátási kötelezettséggel működtetett 130091201 szolgálati kódú, 1028-3/2004. ÁNTSZ azonosítószámú, Taksony I. számú felnőtt háziorvosi körzetben, dr. Wiedner Mária (működési nyilvántartási száma: 16344) működtetési jogának dr. Elek Csaba (működési nyilvántartási száma: 40172) részére történő átruházásához.
  2. Képviselő-testület hozzájárulását adja, hogy a Wiedner és Fia Bt. (2335 Taksony, Fő út 46.) dr. Elek Csaba feladat-ellátó orvos személyes közreműködésével biztosítsa a területi ellátási kötelezettséget a felnőtt háziorvosi körzetben és erre vonatkozó finanszírozási szerződését módosítsa a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervével.
  3. Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Dr. Wiedner és Fia Bt.-vel az alapellátására vonatkozó feladat-ellátási kötelezettségről szóló szerződést jelen határozatban, valamint az előterjesztésben foglaltakra tekintettel módosítsa és az engedélyezési eljáráshoz szükséges jognyilatkozatokat adja ki.

« Vissza
Vissza a főmenübe