28/2013. (II. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező 2013-2014. évi célok meghatározása

 

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező 2013-2014. évi célokat az alábbiak szerint állapítja meg:
 
1.      A helyi közigazgatási szint 2013. január 1-től alkalmazott átalakulásának - a járási hivatal és az első fokú építési hatóság működésének - folyamatos együttműködéssel történő támogatása, a járási hivatalhoz és az első fokú építési hatósághoz került ügyekben az ügyfelek gyors, hatékony kiszolgálása érdekében.
 
2.      A közigazgatási és közoktatási reformok szerint megváltozott önkormányzati szerepkör legmagasabb szinten való teljesítése a tankerülettel való folyamatos együttműködés az állami és önkormányzati célok megvalósítása érdekében.
             
3.      Az önkormányzatot érintő rövid -, közép – és hosszú távú fejlesztésekhez való, lehetőség szerinti hozzájárulás a munkaköri feladatok teljesítésével.
 
4.      Az ügyintézés során a vonatkozó jogszabályok, határidők, betartása és betartatása. A jogszabályi rendelkezések céljainak, alapelveinek szem előtt tartásával gyors, rugalmas, hatékony, pontos, minőségi ügyintézés a hivatali szolgáltató jellegének és ügyfél centrikusságának figyelembe vételével.
 
5.      Az önkormányzati rendeletek és a képviselő-testületi előterjesztések szakszerű előkészítése. A Képviselő-testület által meghatározott aktuális feladatok pontos végrehajtása.
 
6.      A köztisztviselő személyes felelősségvállalása az önkormányzat közterületein tapasztalható állapotokért.
 
7.      A takarékos gazdálkodás, a kintlévőségek behajtása, a közpénzek hatékony felhasználása.
 
8.      Az önkormányzat célkitűzéseivel, elvárásával való azonosulás, lojalitás a munkáltató iránt. A vezetőkkel való jó együttműködés, kommunikáció az önkormányzat vezetésével való folyamatos kapcsolattartás.
 
9.      Az országgyűlési és helyi önkormányzati választásokban való aktív részvétel és a jogszabályokban meghatározott feladatok pontos végrehajtása.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe