23/2013. (II. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Csepel-sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás jogutód nélküli megszűnésének jóváhagyása

 

  1. Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az államháztartásról szóló, többször módosított 2011. évi CXCV. törvény 11. § (1) bekezdésében, valamint az Áht. végrehajtására megalkotott, az államháztartás működési rendjéről szóló, többször módosított 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ámr.) 14. §-ában, a költségvetési szervként működő Csepel-sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás jogutód nélküli megszűnését javasolja a  mellékletben szereplő Megszüntető Okiratában foglaltak szerint.
  2. Felhatalmazza a  polgármestert, hogy a Csepel-sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás munkaszervezetének feladatát ellátó Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatala és a Taksony település között kötendő Megállapodást a 2013. évi szúnyoggyérítési feladatok ellátásával kapcsolatban írja alá.
  3. A Képviselő-testület úgy dönt, hogy amennyiben az önkormányzatnak a társulás megszűnésével összefüggésben bevétele származik úgy a szúnyoggyérítés költségeit ennek terhére finanszírozza.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe