192/2013. (X. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Előterjesztés az ÖKOVÍZ Kft.-val kötött víziközmű-szolgáltatási vagyonkezelői szerződés megszüntetéséről

1.      Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december 31. határnappal közös megegyezéssel megszünteti a 2012. június 30. határnappal, a 96/2012. (VI.12.) KT határozat alapján az „ÖKÖVÍZ” Önkormányzati Kommunális Víziközmű Üzemeltető Kft.-vel (2700 Cegléd, Pesti út 65.) a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 23. §-a alapján megkötött vagyonkezelési szerződést. A szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetése összhangban van a hivatkozott vagyonkezelési szerződés X. és XI. pontjaiban foglaltakkal.
 
2.      A Képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a hivatkozott jogszabály, valamint a szerződésben foglaltak értelmében a szolgáltatás végső határnapját követően a volt vagyonkezelővel elszámol.
 
3.      A Képviselő-testület a hatályos jogszabályok, valamint a vagyonkezelési szerződésben foglaltak értelmében felkéri a volt vagyonkezelőt, hogy a közművagyonnak az új közműszolgáltató részére történő átadásáig a közszolgáltatást lássa el, majd az átadás-átvételben működjön közre.

« Vissza
Vissza a főmenübe