63/2014. (V. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A 421/4 hrsz-ú önkormányzati ingatlan pályázati úton történő hasznosítására

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 421/4 hrsz-ú, 1/1 önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan hasznosításra az alábbi pályázatot írja ki:

Hirdetmény

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Taksony Nagyközség Önkormányzat 1/1 tulajdonában lévő alábbi belterületi forgalomképes önkormányzati ingatlant kínálja hasznosításra

 

 

Helyrajzi szám

Természetbeni elhelyezkedés

Megnevezése

Alapterület (m2)

 

 

 

 

421/4

Taksony belterület

Kivett étterem, udvar

1029

 

Az ajánlatokat zárt borítékban Taksony Nagyközség Polgármesteréhez (2335 Taksony, Fő út 85.) nyújthatják be. A borítékon kérjük feltűntetni az „Ajánlat” jeligét az ingatlan helyrajzi számával együtt.

 

Kérjük a pályázó ismertesse a hasznosítási elképzeléseit, így különösen az alábbiakat:

  • a hasznosítási cél részletes bemutatása,
  • az önkormányzat intézményei és közösségei számára nyújtott szolgáltatások bemutatása,
  • a használat ellenértékének megjelölése havi bontásban,
  • a működéssel és a fenntartással összefüggésben jelentkező valamennyi költség viselésére vonatkozó nyilatkozat,
  • az átalakítási elképzelések bemutatása,
  • a lakókörnyezet nyugalmát és tisztaságát biztosító intézkedések bemutatása,
  • az együttműködés szabályait tartalmazó szerződés tervezete

A pályázati ajánlatok benyújtásának határideje: 2014. május 30. (Péntek) 12.00 óra.

 

 

Több pályázó esetén Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 3/2012. (II.23.) rendelete értelmében licittárgyalás (nyilvános versenytárgyalás) megtartására kerül sor.

 

Helye: Taksony Nagyközség Polgármesteri Hivatal (2335 Taksony, Főút 85.)

Ideje: 2014. június 10. (kedd) 10.00 óra

Eredményhirdetés: 2014. június 10. (kedd) 12,00 óra

 

A licittárgyaláson részt vehetnek mindazon személyek, akik írásban pályázataikat benyújtották, és az általuk megajánlott bérleti díj 15 % - ának megfelelő, de legalább 50 000 (ötvenezer) forint összegű bánatpénz befizetését igazolják.

 

A bánatpénzt – a pályázat benyújtásával egyidejűleg – Taksony Nagyközség Önkormányzata OTP Banknál vezetett 11742180-15730954 számú bankszámlájára, vagy a Polgármesteri Hivatal házi pénztárába kell befizetni.

 

A licittárgyaláson nyertes pályázóval az Önkormányzat a licitet követő 10 (tíz) napon belül bérleti szerződést köt.

 

A nyertes pályázó által befizetett bánatpénz a szerződéskötést követően fizetendő bérleti díjba beszámításra kerül.

A nem nyertes pályázóknak a szerződéskötést követően a bánatpénz visszautalásra kerül. Amennyiben a nyertes pályázó önhibájából a vele történő szerződéskötésre nem kerül sor, úgy a bánatpénz nem jár vissza (az Taksony Nagyközség Önkormányzata tulajdonába kerül).

 

Ha a pályázati kiírásra csak egy jelentkező adja be a pályázatát, licittárgyalás lefolytatására nem kerül sor, a pályázatban kiírt feltételekkel kerül az ingatlan hasznosításra.

 

Az eljárásra Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 3/2012. (II.23.) önkormányzati rendelete az irányadó. Taksony Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 3/2012. (II.23.) önkormányzati rendelet megtekinthető a http://www.taksony.hu weboldalon, vagy a Polgármesteri Hivatal Titkárságán (2335 Taksony, Fő út 85.), valamint a Petőfi Sándor Művelődési Ház Könyvtárában (2335 Taksony, Fő út 89.) A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást Taksony Nagyközség Polgármesterétől, Kreisz Lászlótól a 06/24/520-781-es telefonszámon kaphatnak.

Kiíró fenntartja a jogot a pályázati eljárás indokolás nélküli eredménytelenné nyilvánításához.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe