11/2014. (II. 11.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A multifunkciós sportpálya lefedés pályázati anyaga

1. Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete - az egyes önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési támogatás igénybevételének részletes szabályairól szóló 4/2014. (I. 31.) BM rendeletben meghatározottakra tekintettel - „Óvodai, iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás” pályázatot nyújt be a Taksony Nagyközség Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező, Taksony 206. hrsz-ú ingatlanon található, a Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskola által a mindennapos testnevelés és a Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület által utánpótlás nevelésre és tömegsportra használt multifunkcionális sportpálya lefedéséhez szükséges forrás biztosítása érdekében.

2.      A Képviselő-testület vállalja, hogy a pályázathoz szükséges önerőt a 2014. évi költségvetésében saját bevételei terhére biztosítja a sporttevékenységet segítő, sportcélú támogatási keretből.

3.      A Képviselő-testület megbízza a polgármestert a BM rendeletben meghatározott tartalommal a pályázati anyag előkészítésére és annak határidőben történő benyújtására.

 

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe