72/2014. (VI. 11.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A 421/4 hrsz-ú önkormányzati ingatlan hasznosítására érkezett pályázat elbírálásáról

1. Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 63/2014. (V. 22.) KT határozattal az Önkormányzat 1/1 tulajdonában lévő, Taksony, 421/4 hrsz.-ú, természetben 2335 Taksony, Fő út 29-37. szám alatt található ingatlan hasznosítására kiírt pályázati eljárást érvényesnek és eredményesnek minősíti.

2. Képviselő-testület a pályázat nyertesének a Taksony Sportegyesületet (székhelye: 2335 Taksony, Fő út 85., adószám: 19628549-1-13) nyilvánítja.

 

3.      3. Képviselő-testület a bérleti szerződést az alábbi feltételekkel egészíti ki, illetve hagyja jóvá:

-          Bérlő az ingatlant harmadik személynek kizárólag a Bérbeadó előzetes írásbeli hozzájárulásával jogosult albérletbe adni.

-       Bérlő az ingatlant a Felek előzetes egyeztetése alapján a Bérbeadó által szervezett rendezvényekhez szükség szerint térítésmentesen biztosítja.

-       Bérlő az ingatlanon kizárólag a Bérbeadó előzetes írásbeli hozzájárulása mellett jogosult bármilyen karbantartási és felújítási munkát végezni.

-      A bérleti szerződés hatályba lépésének feltétele a Bérbeadó és a Bérlő között a Bérlő által térítésmentesen használt Taksony 2710 hrsz.-ú (sportpálya), valamint Taksony 421/3 hrsz.-ú (műfüves pálya) ingatlanokra (a továbbiakban együtt: pályák) vonatkozó haszonkölcsön szerződés megkötése.

4.    4. Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a 3. pontban meghatározott feltételekkel kiegészített bérleti szerződés és a pályákra vonatkozó haszonkölcsön szerződés megkötésére.    

 

« Vissza
Vissza a főmenübe