114/2014. (IX. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Településrendezési eszközök módosítása

1.        Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete kezdeményezi a Taksony településrendezési eszközök módosítását az alábbiak szerint:
 
·         A Taksony, Fő téren a templom területének a VT-1* övezetbe sorolása, az építménymagasság módosítására tekintettel,
·         A Sólyom utca kiszabályozásához a belterületi határ módosítása,
·         Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet alapján Taksony közigazgatási területén a hátsó kertben, érvényben lévő építési tilalom feloldása, valamint a
·         a Szent Mihály utcában, illetve Orgona utcában jelenleg hatályos szabályozási terv felülvizsgálata, az út szabályozási vonalának javítása tekintetében.
 
2.      A Képviselő-testület a településrendezési eszközök fenti módosításának elkészítésével megbízza a BAU-URB Tervező és Tanácsadó Kft.-t, azzal, hogy a 2014. június 24-én kelt megbízási szerződésben foglalt megbízási feladatok a fentebb meghatározott feladatokkal kiegészülnek, melynek díja 1.200.000 (egymillió-kettőszázezer) Ft + ÁFA+ dokumentációs költség.
3.      A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a tervezési szerződés kiegészítésének aláírására.

« Vissza
Vissza a főmenübe