4. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2013. március 27-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Forrás Intézményüzemeltető Központ 2013. évi költségvetésének módosítására
Készítette:   Rung Alíz igazgató
Előterjesztő:   Kreisz László polgármester

Taksony Nagyközség Önkormányzatának 2013. évi költségvetéséről szóló rendelet megalkotása során a Forrás Intézményüzemeltető Központ 2013. évi költségvetésének tervezete kiemelt figyelmet kapott. Ennek oka, hogy vizközmű szolgáltatásra vonatkozó szabályozás jelentős mértékben módosult és a Taksony Településüzemeltető Közhasznú Nonprofit Kft. tevékenysége, eszköz - és személyi állománya is átalakult így a településüzemeltetés feladatellátását újra gondolásra javasolta az előterjesztő, mely kihatással van az intézmény költségvetésére, hiszen a korábbi feladatellátás bekerült a Forrás Intézményüzemeltető Központba.

Az intézményvezető az előzetes képviselői egyeztetések alapján a költségvetését a mellékletben szereplő tartalommal dolgozta át, melyben pontosan bemutatja, hogy miként tudja ellátni az intézmény megnövekedett feladatait.


Döntési javaslat

"A Forrás Intézményüzemeltető Központ 2013. évi költségvetésének módosítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyek
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Forrás Intézményüzemeltető Központ 2013. évi költségvetésének módosítását az előterjesztésben szereplő tartalommal fogadja el.

Képviselő-testület felhatalmazza a jegyzőt, hogy a költségvetési rendelet soron következő módosításánal az intézmény költségvetését ennek megfelelően építse be.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Rung Alíz
Hivatali felelős: Hortyi Erika

« Vissza
Vissza a főmenübe