73/2016. (VI. 29.) Ügyrendi Bizottsági határozat
Tárgy: Fogorvosi megállapodás módosítás
Hunya Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a lakosságszám növekedése okán a dr. Fejes és Társa Bt. -vel kötött megállapodás módosításához járuljon hozzá és az alábbi szerződés-módosítást fogadja el és ezzel egyidejűleg kérje fel Hegedüs Roland polgármestert, hogy gondoskodjon a szerződés megkötéséről:
 
Megállapodás
2016. évi I. módosítása
mely létrejött egyrészről Hunya Község Önkormányzata (5555 Hunya, Rákóczi út 19., képviseli: Hegedüs Roland polgármester) továbbiakban: Megbízó valamint
            másrészt dr. Fejes és Társa Bt. (székhely: 5551 Csabacsűd, Petőfi utca 53. sz. adószáma 20866376-1-04, szakmakód: 1300, képviselő neve: dr. Fejes Csaba) továbbiakban Megbízott között az alábbi feltételekkel:
Előzmény:
A felek 2009. január 05. napján határozatlan idejű megállapodást kötöttek a fogorvosi teendők ellátására. A rendelési idő változása miatt a megállapodás egyes pontja az alábbiakra módosul:
1.      Dr. Fejes Csaba fogszakorvos vállalja, hogy heti egy alkalommal ellátja a fogorvosi teendőket Hunya Községben.
Rendelési idő: Kedd, 7:00-12:30-ig
A felek által Hunyán 2009. január 05. napján kötött szerződés egyéb rendelkezései nem módosulnak.
Jelen megállapodásban nem rendezett kérdésekben az egészségügyi, társadalombiztosítási jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók.
A felek jelen megállapodást elolvasás, értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt alulírott helyen és napon jóváhagyólag aláírták. Jelen szerződés 4 példányban készült és számozott oldalt tartalmaz.
Hunya, 2016. június ……
…………………………….                                     ………………………………..
Dr. Fejes és Társa Bt.                                 Hunya Község Önkormányzata
     Dr. Fejes Csaba                                           Hegedüs Roland
         képviselő                                                  polgármester
« Vissza
Vissza a főmenübe