62/2018. (V. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Alföldvíz Zrt. bérleti-üzemeltetési szerződés módosítása a Békés Megyei Regionális Vízellátó Rendszerre
Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a Békés Megyei Regionális Vízellátó Rendszerre (továbbiakban: BMR víziközmű-rendszer) vonatkozó, jelen határozat elválaszthatatlan mellékletében foglalt „BÉRLETI – ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS A Békés Megyei Regionális Vízellátó Rendszerre MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN   tervezet 2018_03_06_ARV” megnevezésű szerződés tervezetet az 1. számú, 2. számú, 3. számú, 4. számú, 5. számú és 6. számú mellékletével együttesen.
 
Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza Hegedűs Roland polgármestert a bérleti-üzemeltetési szerződés aláírására. 
 
A víziközmű-szolgáltatásokról szóló 2011. évi CCIX. törvény 5/G §. (1) bekezdése szerint – tekintettel arra, hogy a BMR víziközmű-rendszeren a szerződést aláíró valamennyi Ellátásért Felelős tulajdonjoggal rendelkezik – a jelen szerződés hatályba lépésétől Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatát, mint Ellátásért Felelőst jelöli ki nevében eljáró képviselőnek azzal, hogy a pénzügyi elszámolásokat, illetve a bérleti-üzemeltetési szerződés megszűnését eredményező jognyilatkozatok tekintetében a közös képviselet szabályai nem alkalmazhatók.
 
Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a közös képviselőt, hogy a BMR víziközmű-rendszere vonatkozó, bérleti-üzemeltetési szerződés Hivatal előtt indított üzemeltetési szerződés jóváhagyási és működési engedély módosítási közigazgatási eljárásban nevében és helyette teljes jogkörrel eljárjon, a jóváhagyáshoz szükséges jognyilatkozatokat megtegye, beleértve a szerződés engedélyezési eljárás keretében hozott végzésben vagy intézkedésben előírt módosító jognyilatkozatok nevében történő teljesítését.  
 
« Vissza
Vissza a főmenübe