67/2018. (VI. 27.) Ügyrendi Bizottsági határozat
Tárgy: A közterületek elnevezésének és jelölésének rendjéről szóló önkormányzati rendelet felülvizsgálata
 Hunya Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek a rendelet módosítását az alábbi normaszöveggel:
 
…/2018. (…) önkormányzati rendelet
a közterületek elnevezésének és jelölésének rendjéről szóló 14/2013. (V. 2.) önkormányzati rendelet módosításáról
 
Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (3) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:
 
1. § Hunya Község Önkormányzat Képviselő-testületének a közterületek elnevezésének és jelölésének rendjéről szóló 14/2013. (V. 2.) önkormányzati rendelet 6. § (2) f) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:
"[6. § (2)] f) A kialakult számozás után megosztott ingatlan eredeti sorszáma nem szűnik meg. Az újonnan kialakított telkek számának megfelelően, a számsor növekedésének irányában kiegészül egy arab számmal a házszám mögé írva, attól törtvonallal elválasztva. A házszámok sorozatában egy törtvonal nélküli házszám előrébb van, mint ugyanannak a házszámnak a törtvonalat követően sorszámmal ellátott alakja."
 
2. § Ez az önkormányzati rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti.​
« Vissza
Vissza a főmenübe