10/2021. (II. 9.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: „Csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése” tárgyú közbeszerzés eredménye

a Hunya Község Önkormányzata által

„Csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése” tárgyában indított

közbeszerzési eljárásban

 

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020.(XI.3.) Kormányrendeletre tekintettel a Katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján Hunya Község Önkormányzata képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva Hegedüs Roland polgármester az alábbi döntést hozza:

 

Hunya Község Önkormányzata ajánlatkérő által „Csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése” tárgyában, a Kbt. 115. § (1) bekezdése szerinti eljárásrendben lefolytatott eljárásban tett ajánlatok elbírálása során a beérkezett árajánlatokat érvényesnek nyilvánítja.

 

Az eljárás nyerteseként a KONDOR-SZOLG Általános Szolgáltató és Vendéglátó Kft., 5553 Kondoros, Szénási út 66. ajánlattevőt határozza meg, mivel ajánlata érvényes és megfelelő, illetve az értékelési szempontok szerinti legkedvezőbb ajánlatot nyújtotta. A képviselő-testület az eljárást eredményesnek nyilvánítja.

Az eljárás eredményként aláírásra kerülő szerződés ellenértéke nettó 157 097 483,- Ft mely összeg fedezete 100%-ban a projekt keretében kerül biztosításra, a nyertes ajánlattevő által vállalt jótállás 24 hónap. Hegedüs Roland polgármester jogosult a vállalkozói szerződést aláírására.

    

« Vissza
Vissza a főmenübe