3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2016. október 26-i ülésére

Tárgy:   Szoftver beszerzés a konyha működéséhez
Készítette:   Feketéné Balogh Rita
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester
Véleményező bizottság:  

​​Tisztelt Képviselő-testület!

2016. augusztus 10-én a Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatala Népegészségügyi Osztály részéről helyszíni közegészségügyi és táplálkozás egészségügyi ellenőrzés történt a Hunya Község Önkormányzat főzőkonyháján.
A jegyzőkönyvben rögzítésre került, hogy a konyha a nyersanyag kiszabat készítéséhez számítógépes programmal nem rendelkezik, így a 37/2014 (IV.30.) EMMI rendeletben előírt számításoknak maradéktalanul nem tud eleget tenni.
Ennek megfelelően 2016. szeptember 28-án megrendelésre került az EPER elektronikus, integrált pénzügyi rendszer konyha modul programja, melyet az élelmezésvezető munkahelyi számítógépén üzembe is helyeztek.
Az árajánlatban szereplő program díjait, 123.900 Ft-ot (Eper konyha, étkezés: 63.900 Ft és a bevezetés díja: 60.000 Ft) az önkormányzat egyszeri részletben kívánja megfizetni.
A 2016. évi eredetileg betervezett költségvetésben nem szerepelt a fent említett rendszer megrendelése, ezért az önkormányzat a 2015. évi maradványa terhére biztosítaná a 123.900 Ft-ot és a 3 havi rendszerkövetési díjat (11.430 Ft). 

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi Bizottság    
 
Döntési javaslat

"Szoftver beszerzés a konyha működéséhez"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: költségvetés
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja az EPER elektronikus, integrált pénzügyi rendszer konyha modul programjának üzembe helyezéséről készült tájékoztatót. A szoftver beszerzéshez szükséges 135.330 Ft összegű forrást a 2015. évi maradvány terhére biztosítja. 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal


Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe