9. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
Az Ügyrendi Bizottság
2018. május 30-i ülésére

Tárgy:   Hunyai óvodások Szülői Munkaközösségének kérelme
Készítette:   Balogh Rita
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
A Hunyai Óvoda Szülői Munkaközössége 2018. május 22. napján kérelmet nyújtott be Hunya Község Önkormányzatához, hogy részükre anyagi támogatást szíveskedjen nyújtani, a 2018. június 15-17. napjai között tartandó óvodás kirándulás buszköltségéhez.

A támogatás lehetséges fedezete a Hunya Község Önkormányzata 2018. évi költségvetésről szóló 3/2018. (II.19.) önkormányzati rendelete 5. mellékletének 186. „Működési célú pénzeszközátadás államháztartáson kívülre” megnevezésű során betervezett összeg.

A döntést előkészítő eljárásban bekértünk 3 árajánlatot a buszköltségre. A beérkezett ajánlatok közül a Mobilbusz Közlekedési Kft. bruttó 140.000 Ft összegű ajánlata volt a legkedvezőbb. Az árajánlatok az előterjesztés mellékletét képezik.
 
Kérem a Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására, a döntési javaslat elfogadására.

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi Bizottság    
 
Döntési javaslat

"Hunyai óvodások Szülői Munkaközösségének kérelme"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: költségvetés
Az Ügyrendi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Szülői Munkaközösség kérelme alapján a hunyai óvodások 2018. június 15-17. között tartandó kiránduláshoz kapcsolódó buszköltséget magára vállalja Az utaztatás költségének forrásául a 2018. évi költségvetésről szóló 3/2018. (II.19.) önkormányzati rendelete 5. mellékletének 186. „Működési célú pénzeszközátadás államháztartáson kívülre” megnevezésű során betervezett összeget jelöli meg.
A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert az előzetes beszerzési eljárásban kiválasztott Mobilbusz Közlekedési Kft-vel a vállalkozási szerződés megkötésére és egyéb jognyilatkozatok megtételére.

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe