9. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
Az Ügyrendi Bizottság
2018. december 19-i ülésére

Tárgy:   Beszámoló a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás 2018. évi tevékenységéről
Készítette:   Buza Anita
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
 
A Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás elnöke Molnár Sándor 2018. 12. 04-én tartott Taggyűlési ülésen beszámolt a Társulás 2018 évi tevékenységéről.
 
A Taggyűlés a 2018. évre vonatkozó működési hozzájárulás mértékét 60,-Ft/fő összegben állapította meg.
A működési hozzájárulást a Taggyűlés határozza meg a tárgyévet megelőző év december 31-ig, amely 2018-ban még az egyes települések csatlakozáskori lélekszáma alapján került megállapításra. (tekintettel arra, hogy az erre vonatkozó módosítás 2018. május 30. napján hatályba lépett, 2019-ben már a KSH 2016. január 1-jei adatai szerinti lakosságszámok alapján kerül megállapításra)
 
A Taggyűlésre készített előterjesztés mely tartalmazza a DAREH Önkormányzati Társulás 2018. évi gazdálkodásának adatait, az előterjesztés mellékletét képezi.

Kérem a tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megvitatására és a határozati javaslat elfogadására!

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi Bizottság    
 
Döntési javaslat

"Beszámoló a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás 2018. évi tevékenységéről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: szervezeti, személyi ügyek
Az Ügyrendi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzat Képviselő-testülete megismerte és elfogadja a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás elnökének a Társulás 2018. évi tevékenységéről szóló beszámolóját.
 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe