2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2019. március 6-i ülésére

Tárgy:   „Mezőgazdasági bekötőút mechanikai stabilizációja”című projekt közbeszerzés eredménye
Készítette:   Cselei Tamás
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester

 Tisztelt Képviselő-testület!
 
A Képviselő-testület jóváhagyása után, 2019. január 25-én az EKR (Elektronikus Közbeszerzési Rendszer) rendszerben feladásra került a „Mezőgazdasági bekötőút mechanikai stabilizációja” tárgyú ajánlattételi felhívás. Az ajánlattételi határidő 2019. február 11-én 9:00 óra volt.
A határidőig egy gazdasági szereplő nyújtott be ajánlatot.
  
1.     Ajánlattevő neve: ÉP-KONTAKT Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt
            Felelősségű Társaság
Székhelye: 1075 Budapest Károly Körút 3/A 4. emelet 4. ajtó.
Egyösszegű nettó ajánlati ár: 85.523.022Ft
Jótállás (36-60 hónap): 60
 
A Bíráló Bizottság a közbeszerzési eljárásban 2019. március 5. napján a Kbt. 69. § (2) bekezdés alapján vizsgálta meg a következőket a benyújtott ajánlattal kapcsolatban: érvényesség, elektronikus nyilvántartások ellenőrzése, kizáró okok vizsgálata, illetve az ajánlat megfelelőségének vizsgálata.
 
A Bíráló Bizottság megállapította, hogy a benyújtott ajánlat megfelel az ajánlattételi felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek, ezért a bírálóbizottságnak nem kellett dönteni a Kbt. 71-72. § szerinti eljárási cselekmények alkalmazásáról.
Miután csak egyetlen árajánlat érkezett be, külön értékelésre nem volt szükség.
A bizottság megállapította, hogy a Kbt. 69. § (4) bekezdése alapján igazolások, nyilatkozatok benyújtására irányuló felhívásra nem volt szükség tekintettel arra, hogy az ajánlattevő az előírtaknak megfelelően igazolta kizáró okok fenn nem állását, valamint az alkalmassági követelményeknek való megfelelést.
Megállapította, hogy az ajánlattevő nem tartozik a kizáró okok hatálya alá és hogy az ajánlata érvényes.
  
 A közbeszerzés becsült nettó értéke 81.576.232. Ft-ban, azaz bruttó 103.601.815 Ft-ban került meghatározásra.
A közbeszerzés során kapott ajánlat bruttó összege 108.614.238 Ft, tehát bruttó 5.012.423 Ft-tal magasabb, mint a rendelkezésre álló összeg. A rendelkezésre álló összeg előzetes kiegészítése a 25/2019 (II. 27.) Képviselő-testületi határozat szerint megtörtént.
 
A bizottság megállapította, hogy az ajánlattevő ajánlata érvényes, az értékelési szempontok szerinti legkedvezőbb ajánlatot -egyedüli ajánlattevőként- az Ép-Kontakt Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató ajánlattevő tette. Mivel a rendelkezésre álló összeg előzetes kiegészítése az ajánlati ár erejéig megtörtént a Képviselő-testület által, az eljárás eredményessé nyilvánítható.

Döntési javaslat

""Eljárás eredménye" "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: közbeszerzés
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, névszerinti szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kód és 1825792796  projekt azonosító számú „Mezőgazdasági bekötőút mechanikai stabilizációja”tárgyában indított Kbt. 115. § (1) bekezdése szerinti közbeszerzési eljárásban úgy határoz, hogy az ÉP-KONTAKT Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1075 Budapest Károly Körút 3/A 4. emelet 4. ajtó.), ajánlattevő benyújtott ajánlatát érvényesnek nyilvánítja.
Az eljárás nyerteseként az ÉP-KONTAKT Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ajánlattevőt határozza meg, mivel ajánlata érvényes és megfelelő, illetve az értékelési szempontok szerinti legkedvezőbb ajánlatot adta.
Egyösszegű nettó ajánlati ár: 85.523.022 Ft
Jótállás: 60
 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe