2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2019. szeptember 18-i ülésére

Tárgy:   Művelődési Ház használatának kérelme lakossági fórum megtartása céljából
Készítette:   Buza Anita
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester

Tisztelt Képviselő-testület!
 
Gyermán Krisztián független polgármester jelölt 2019. szeptember 12-én azzal a kéréssel fordult a Képviselő-testülethez, hogy részére a Művelődési Házat használatba adják 2019. október 7-én délután 17:00 órai kezdettel, lakossági fórum megtartása céljából.

A Művelődési Házat a helyi közösség tagjai közösségi és közművelődési, valamint családi és egyéb nem kifejezett települési közösségi célból is igénybe veszik alkalmanként.
 
A Képviselő-testület a 42/2016. (IV. 27.) Képviselő- testületi határozatával döntött arról, hogy ha a létesítményt nem az alap rendeltetése céljából, hanem magán célt szolgáló (jellemzően zártkörű, nem nyilvános) események megtartására veszik igénybe (pl. lakodalom, céges rendezvény), akkor ebben az esetben kerüljön megállapításra bruttó 50.000.- Ft bérleti díj.
 
Mivel a lakossági fórum a helyi közösség tagjainak kerül megrendezésre nyilvánosan megtartva, ezért a kérésnek törvényi akadálya nincsen.
 
Gyermán Krisztián független polgármester jelölt által benyújtott kérés, illetve a 42/2016. (IV. 27.) Képviselő-testületi határozat az előterjesztés mellékletét képezi.
 
Kérem a tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megvitatására és a határozati javaslat elfogadására!

Döntési javaslat

"Művelődési Ház használatának kérelme lakossági fórum megtartása céljából"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: általános ügyek
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 42/2016. (IV. 27. ) Képviselő-testületi határozatára figyelemmel úgy dönt, hogy Gyermán Krisztián független polgármester jelölt részére a Művelődési Házat 2019. október 7. napján délután 17. órától térítésmentesen biztosítja lakossági fórum megtartása céljából.
 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe