2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2020. szeptember 30-i ülésére

Tárgy:   Az 51/2020. (VIII.26.) Képviselő-testületi határozat módosítása
Készítette:   Balogh Rita
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
 
A Képviselő-testület  2020. augusztus 26. napján tartott ülésen döntött a Térségi Szociális Gondozási Központ veszélyhelyzet ideje alatt többletfeladatot ellátó hunyai dolgozók részére egyszeri illetménykiegészítésről, azonban az intézményt fenntartó részére történő forrásbiztosításról is szükséges dönteni.
 
Kérem a Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására, a döntési javaslat elfogadására.
 

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi Bizottság    
 
Döntési javaslat

"Az 51/2020. (VIII.26.) Képviselő-testületi határozat módosítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: költségvetés
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Térségi Szociális Gondozási Központ azon hunyai dolgozói részére, akik a veszélyhelyzet ideje alatt többletfeladatot láttak el, egyszeri illetménykiegészítést biztosított a 2020. szeptemberében esedékes bérkifizetéssel egyidőben.
Az eseti illetménykiegészítés nettó összege 50.000 Ft/fő, a juttatásban részesülő munkavállalók létszáma 4 fő. A kifizetésre kerülő illetménykiegészítést  a Képviselő-testület a 2019. évi maradvány terhére biztosította. A 4 fő munkavállalónak kifizetendő bruttó juttatás járulékkal növelt összege: 347.368 Ft, mely összeget Hunya Község Önkormányzata pénzeszköz átadás formájában biztosítja a Térségi Szociális Gondozási Központ fenntartója részére. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pénzeszköz átadási megállapodás aláírására. 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe