1. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2019. március 8-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód, Sándortelepi Panoráma strandon, elhelyezendő fixen rögzített épület alatti terület bérbeadásáról
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester

Tisztelt Képviselő-testület!

 

A Képviselő-testület a 220/2018. (X.18.) határozata alapján helyiségbérleti szerződést kötött az önkormányzat a Jasper 2000 Kft-vel a Fonyód, Kikötői Üzletsoron lévő 10-es üzlet bérlésére.

 

A bérlő a szerződéssel jogot szerzett a Fonyód, Sándortelepi Panoráma strandon a közterület használatára.

 

 Jónás Zoltán ügyvezető a Jasper 2000 Kft.(8693 Lengyeltóti, Zrínyi. u. 44.) képviseletében az előterjesztéshez mellékelt térképmásolaton jelzett helyen és a csatolt iratban szereplő módon kíván 2db fixen rögzített épületet  elhelyezni a Sándortelepi Panoráma strandon 20 év időtartamra. A Jasper 2000 Kft által elhelyezendő építmények 2 x 19.95 m2 nagyságúak.

 

Fonyód Város Önkormányzat tulajdonában álló közterületek igénybevételének szabályait a Fonyód Város Önkormányzatának a közterület - használat, és a közút nem közlekedési célú igénybevételének szabályairól szóló 21/2004.(VIII.30.) számú rendelete(továbbiakban: rendelet) szabályozza. A rendelet 4. § (4) bekezdése értelmében „ A polgármester a Városfejlesztési Bizottság véleménye alapján köthet megállapodást az 1. melléklet szerinti, fixen rögzített épület alatti területhasználat tekintetében.

 

Melléklet:

 1. számú melléklet: A Jasper 2000 Kft. kérelme.


Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód, Sándortelepi Panoráma strandon, elhelyezendő fixen rögzített épület alatti terület bérbeadásáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testület Városfejlesztési Bizottsága javasolja a polgármesternek, hogy kössön közterület-használati szerződést a Jasper 2000 Kft-vel a Sándortelepi Panoráma strandon – az előterjesztés mellékletében szereplő helyen és módon – elhelyezendő 2 x 19,95 m2 méretű építménnyel kapcsolatban.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2019. 03. 31.
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Kovács Péter

« Vissza
Vissza a főmenübe