14/2019. (II. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Porsche Ingatlankezelő Kft. terület és környéke, ...- településrendezési eszközök módosítása – véleményezési szakasz lezárása

1.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja a településrendezési eszközök Porsche Ingatlankezelő Kft. terület és környékének tömb módosítás tervezetére vonatkozó véleményeztetést, a beérkezett vélemények elfogadását, illetve el nem fogadását, azok indoklásával az előterjesztéshez mellékelt 2., sz. mellékletek Tervezői válaszban foglaltak szerint.

2.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert a településrendezési eszközök Porsche Ingatlankezelő Kft. terület és környékének tömb módosítás tervezetének az előterjesztés 1., 2., 3., sz. melléklete szerinti véglegesítésére, és felhatalmazást ad a Polgármesternek a tervezet állami főépítészi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatalnak történő végső szakmai véleményezésének megküldésére.

3.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazást ad a Polgármesternek nyilatkozattételre, hogy a Hivatal a terv partnerségi egyeztetését az 43/2017. (XII.18.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott Budaörs Város településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályai szerint, megfelelően lefolytatta, és a partnerségi egyeztetés eredményét településrendezési eszközök Porsche Ingatlankezelő Kft. terület és környékének tömb módosítás tervezetére vonatkozó módosításánál megfelelő módon figyelembe vette.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe