29/2020. (II. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörs Város Településrendezési eszközeinek eseti módosítása teljes eljárásban – véleményezési és partnerségi egyeztetési szakasz zárása

1.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja a Budaörs Város településrendezési eszközeinek teljes eljárásban történő eseti módosításának véleményezését, a beérkezett vélemények elfogadását, illetve el nem fogadását, azok indoklásával az előterjesztés mellékleteiben foglaltak szerint.

2.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert a Budaörs Város településrendezési eszközeinek teljes eljárásban történő eseti módosítás tervezetének előterjesztés 2.,3. mellékletei szerinti véglegesítésére, és felhatalmazást ad a Polgármesternek a tervezet Állami Főépítésznek történő végső szakmai véleményezése céljából való megküldésére.

3.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a Polgármestert olyan tartalmú nyilatkozattételre, hogy a Hivatal a terv partnerségi egyeztetését a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 43/2017. (XII.18.) önkormányzati rendelet szabályai szerint, megfelelően lefolytatta, és a partnerségi egyeztetés eredményét Budaörs Város településrendezési eszközeinek teljes eljárásban történő eseti módosításában megfelelő módon figyelembe vette. 

« Vissza
Vissza a főmenübe