5. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2018. augusztus 22-i ülésére

Tárgy:   Gyomaendrőd TESZK 9. sz. módosítás partnerségi egyeztetési szakasz lezárása
Készítette:   Megyeri László aljegyző, Molnár Zoltán Gyula főépítész
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő Testület.
 
Gyomaendrőd Város Képviselő Testülete a 55/2018. (II. 26.) Gye. Kt. határozatával hozzájárult a Településrendezési Eszközök 9. számú módosításának előkészítéséhez. A módosítás a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben foglalt eljárási szabályok szerint folyamatban van.
 
A TESZK 9. számú módosítás előzményei itt olvashatóak el: http://hatarozatok.hu/publikacio/baafd4d4c50a9f993441e19e049583e0/ules/41083/756218
 
Tárgyalásos eljárás esetén a rendelet 39. § (2), (3) bekezdésben foglaltak szerint a véleményezési szakasz Képviselő-testületi döntéssel zárható le.
 
A TESZK 9. számú módosításához a partnerségi egyeztetés során el nem fogadott észrevétel nem érkezett, így a partnerségi szakasz lezárható. 

Döntéshozói vélemények

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság   A bizottság javasolja a partnerségi szakasz lezárását.
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság   A bizottság javasolja a partnerségi szakasz lezárását.
 
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság   A bizottság javasolja a partnerségi szakasz lezárását.
 
Döntési javaslat

"Gyomaendrőd TESZK 9. sz. módosítás partnerségi egyeztetési szakasz lezárása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Rendelet alkotás, szabályozás
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Javasolja a bizottság Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testületének, hogy az 55/2018. (II. 26.) Gye. Kt. határozatával adott hozzájárulásával megkezdett, a hatályos Településrendezési Eszközök 9. sz. módosításának előkészítése keretében lezajlott partnerségi egyeztetési eljárás eredményét fogadja el, a szakaszt zárja le.
Kérje fel a polgármestert, hogy a végső szakmai véleményezési szakasz lefolytatását kezdeményezze az állami főépítészi hatáskörében eljáró megyei kormányhivatalnál.

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe