106/2023. (V. 2.) Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: A Gödi Szolgáltató Nonprofit Kft. feladatellátásával, gazdálkodásával kapcsolatos döntések - ügyvezető megválasztása
 106/2023. (V. 2.) PEKJB határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága
 
a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolja az alábbi határozati javaslatot:
 
„Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
elhatározza, hogy a mai nappal a Gödi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2131 Göd, Pesti út 81., cg. 13-09-143648) önálló, új ügyvezetőjének 2024. május 31. napjáig tartó határozott időtartamra megválasztja Dombi Lászlóné ... szám alatti lakost.
 
Az ügyvezető a tisztséget külön íven szerkesztett elfogadó nyilatkozatban fogadja el, amelyben nyilatkozik a kizáró ok és összeférhetetlenségi ok fennállásának a hiányáról.
 
Az ügyvezető havi megbízási díja bruttó 143.163 Ft, azaz száznegyvenháromezer-egyszázhatvanhárom forint, melyet havi 16.750 Ft szociális hozzájárulási adó terhel. A megbízási díjat havonta utólag esedékesen, minden hónap 5. napjáig kell megfizetni.
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete:
elhatározza, hogy a társaság fióktelepének a címét pontosítja, a helyes cím 2132 Göd, Jósika utca 14
elhatározza, hogy a cég elektronikus elérhetőségét (a cég kézbesítési címe) a szolgaltatokft@god.hu címre megváltoztatja,
elhatározza, hogy a társaság főtevékenységi köreként a 6820'08 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése tevékenységi kört határozza meg azzal, hogy a jelenlegi 6020'08 Televízióműsor összeállítása, szolgáltatás főtevékenységi kört a társaság egyéb tevékenységi körként gyakorolja.
-           
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert:
az 1. számú mellékletnek megfelelően módosított alapító okirat aláírására és a változásbejegyzési kérelem cégbírósághoz történő előterjesztésére,
az ügyvezetői feladat ellátására vonatkozó, 2. számú mellékletben található megbízási szerződés aláírására,
az esetleges hiánypótlás teljesítésére, az e körben szükséges iratok – a Képviselő-testület értesítése mellett – történő aláírására.
 
Felelős: Szilágyi László alpolgármester
Határidő: azonnal
 
1. melléklet a …/2023. (…) Kt. határozathoz:

2. melléklet a …/2023. (...) Kt. határozathoz:"

Felelős: PEKJB elnök
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal
Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe