3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2013. január 21-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Taksony Önkormányzat Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat székhelyének módosítására
Készítette:   Gacs Ilona Irma
Előterjesztő:   Széll Attila címzetes főjegyző
Véleményező bizottság:   Képviselő-testület

A Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat székhelye jelenleg a Taksony, Fő út 85. szám alatt van, telephelye a Taksony, Széchenyi u. 85. szám alatti ingatlanban üzemel. Gazdaságossági okokból célszerű lenne az intézményt a Taksony, Szent Anna tér 1. szám alatti ingatlan üresen álló részébe - korábban bölcsödei tagintézmény - áthelyezni. Az épületrész átalakítás nélkül is megfelelő a feladat ellátására, a jogszabályban foglalt tárgyi feltételeknek megfelel, kulturált ügyfélfogadásra alkalmas. Rezsiköltsége kb. 20.000 Ft/hó. Az áthelyezéssel felszabadulna a Széchenyi utcai ingatlan, amelyet visszaadnánk a Taksonyért Vállakozók Egyesülete részére. A Széchenyi utcai ingatlan rezsiköltsége évi 300.000 Ft.


Döntési javaslat

"Taksony Önkormányzat Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat székhelyének módosítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: érdemi döntés
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Taksony Önkormányzat Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat székhelyét 2013. február 1-től a 2335 Taksony, Szent Anna tér 1. szám alatt határozza meg. A 2335 Taksony, Széchenyi u. 85. szám alatti telephelyet megszünteti.

A székhelyváltozás miatt az intézmény Alapító Okiratának, Szervezeti és Működési Szabályzatának, valamint Szakmai programjának módosítását a mellékletek szerint elfogadja.

Felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt, hogy a működési engedély módosítása ügyében eljárjon, az ahhoz szükséges jognyilatkozatokat megtegye.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe